Loopbaanbegeleiding

Waardevolle medewerkers wilt u niet kwijt. Zeker niet in goede tijden maar ook niet in minder goede tijden, want zij hebben vakkennis, zijn loyaal en zetten zich in voor hun werk en uw organisatie. Waardevolle medewerkers verdienen waardering. Dit kunt u geven door interesse te tonen in hun wensen en ontwikkelingsbehoeften, hun ambities en (levens)doelen. 

Welke loopbaan hebben ze voor ogen? Welke talenten hebben ze die voor hun doel ingezet kunnen worden? Welke capaciteiten willen zij nog verder ontwikkelen? Hoeveel tijd vergt het? Professioneel loopbaanbegeleiding kan u en uw medewerkers hierbij ondersteunen.
SUPPORT Personeelsdiensten geeft u graag de deskundige begeleiding die u nodig heeft. Boeien en binden, daar gaat het om!

Werkwijze

Uiteraard maken we eerst kennis met u, uw medewerker en uw organisatie. Na de kennismaking met uw medewerker en de overtuiging dat uw medewerker gemotiveerd is, starten wij met de intake. Aansluitend wordt gestart met de verkenningsfase. Hierin komen competenties en ambities aan de orde. In de verdiepingsfase gaan we aan de slag om de gestelde doelen te bereiken. Afhankelijk van de tijd die uw medewerker vrij kan maken om te werken aan opdrachten en de gemaakte vorderingen, zal de duur van het traject variƫren van 3 tot 6 maanden.

Particulieren die op eigen initiatief voor loopbaanbegeleiding kiezen, kunnen uiteraard ook bij ons terecht. Het tarief is afgestemd op de particuliere markt. 
Vraag vrijblijvend informatie via ons contactformulier

De locatie:
Kantoor SUPPORT Personeelsdiensten of elders, dit in overleg met de partijen.

© Copyright Support Personeeldiensten | Site by Pixel WebDesign

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Support Personeelsdiensten gebruik van cookies.
Meer informatie Ok