Coaching

Coaching is geschikt voor iedereen. Een coach is iemand die goed kan luisteren, observeren en ook durft te confronteren. Het is iemand die eerlijk is, waarbij u zich veilig voelt. Een coach stelt vragen, een coach adviseert niet. De vragen geven u ruimte om diep over uzelf na te denken, uw positieve kanten, uw kwaliteiten, uw capaciteiten en uw minder aantrekkelijke eigenschappen te benoemen.
U bent geconcentreerd bezig met uw eigen ''ik'' en uw gedrag en leert uw sterke en zwakke kanten kennen. Het wordt u duidelijk waar u uw inspiratie vandaan haalt en in welke situaties u uw energie verliest. Uiteindelijk krijgt u zelf inzicht in uw eigen functioneren zowel op het werk als in privé situaties. Uw persoonlijke ontwikkeling heeft u zelf in gang gezet!

Coaching, een wereld van verschil!

Werkwijze
Voorafgaand aan een coachtraject vindt een intake plaats. Op basis hiervan wordt aan de hand van de leerwensen van de cliënt een plan van aanpak opgesteld. Het individuele coachtraject kan bestaan uit gesprekken, ''coachen on the job'' of combinaties van gesprekken en opdrachten.
De onderwerpen zijn afhankelijk van de vraag van de cliënt. Uitganspunt is dat de coach de persoonlijke kwaliteiten, attitude en competenties weet te benoemen en te begeleiden. Als ondersteuning in het coachtraject kan de coach gebruik maken van de vaardigheidsmeter of andere instrumenten. Met de vaardigheidsmeter kan een sterkte/zwakte analyse gemaakt worden.

SUPPORT Personeelsdiensten heeft die deskundigheid want wij leveren maatwerk omdat wij het maximale resultaat voor u willen behalen.

De locatie: Kantoor SUPPORT Personeelsdiensten of elders, dit in overleg met de partijen.

© Copyright Support Personeeldiensten | Site by Pixel WebDesign

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Support Personeelsdiensten gebruik van cookies.
Meer informatie Ok